Peticija za Morsku taracu u Mlinima

Facebook grupa “Zaštitimo Morsku taracu u Mlinima”ponovo je aktivna nakon nekoliko godina. Nakon tadašnje uspješne akcije i očuvanja izvornog izgleda najljepše tarace u Župi, a možda i šire, ovo ljeto se pojavio novi problemi pa su se mještani ponovo organizirali a ovaj blog rado prenosi njihov poziv.


Pozivamo mještane Mlina i zainteresirane stanovnike Župe da u petak, 13. kolovoza od 11 – 12 i 17 – 18 sati stave potpis na niže navedeni tekst.

Potpisi će se prikupljati na Morskoj taraci u Mlinima.

DUBROVAČKO – NERETVANSKA ŽUPANIJA

OPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA

n/p načelnika gosp. Silvio Nardelli

PREDMET: Morska taraca u Mlinima – Zamolba za prijem

Poštovani gospodine načelniče,

Stanovnici Mlina su nezadovoljni načinom uporabe Morske tarace u Mlinima i stanjem u kojem se nalazi. Nakon samo 20 dana od otvaranja Snack bara i postavljanja stolova sa stolicama, isti su odstranjeni a Snack bar zatvoren.

I ove kao i prethodne 2020. godine na Morskoj taraci u Mlinima koncesionar ne ispunja svoje ugovorne obveze što se izravno odražava na turističku ponudu mjesta Mlini, njegove goste, turiste i posjetitelje, a ne samo lokalno stanovništvo.

Smatramo da je ovakvo stanje neodrživo te Vas ovim putem molimo da na radni sastanak primite predstavnike mještana Mlina i drugih zainteresiranih stanovnika općine Župa dubrovačka kako bi ponudili rješenja na dobrobit mještana, stanovnika Župe dubrovačke, turista i posjetitelja. Molimo da sastanku bude nazočna i direktorica Turističkog ureda gospođa Anamarija Kusalo.

S poštovanjem.

Odgovori