Predsjednik općinskog vijeća donio odluku o poništenju Zaključka o raspisivanju natječaja za prodaju zemljišta

Nakon što je Antun Bašić, predsjednik stranke ŽUPKA, uputio svim vijećnicima i medijima pismo neslaganja s Zaključkom općinskog vijeća o prodaji čestice zemlje u općinskom vlasništvu, danas je stigao i odgovor predsjednika Lovorka Kleškovića:

Poštovani gosp.  Bašić

zaista je bespredmetno raspravljati o bilo kakvim ignoriranjima, a svakako se ne mislimo prepucavati po medijima, pogotovo ne na razini poluinformacija s kojima Vi i vaše kolege iz Župke uobičajeno baratate jer da ste htjeli točne  informacije, već bi ih dobili od stručnih službi Općine odmah nakon vijeća.

Dakle, natječaj za prodaju 74/147 dijelova čest. zem. 1423/10 Z.UL. 53 k.o. Brašina, nije raspisan niti će biti raspisan.

Odluka o neraspisivanju natječaja donijeta je na temelju dodatnih informacija dobivenih kroz postupak izrade procjene što je na sastanku koji je održan u prostorijama Općine neposredno nakon sjednice vijeća i objašnjeno vlasnicima susjednih parcela, dakle ljudima na koji se navedena problematika odnosi i direktno ih se tiče.

Po završetku izrade procjene i službenog utvrđivanja navedenih činjenica, putem Općinskog vijeća provesti će se poništavanje predmetnog Zaključka.

Stoga Vas još jednom molim da prvo provjerite pa onda u javnost izlazite s ovakvim neistinama. Problemi će se svakako rješavati kako se i trebaju rješavati, unutar stručnih službi Općine i direktno sa strankama u postupku, a ne s vijećnicima željnim medijske pažnje.

S poštovanjem,
Predsjednik Općinskog vijeća
Lovorko Klešković

3 Comments on “Predsjednik općinskog vijeća donio odluku o poništenju Zaključka o raspisivanju natječaja za prodaju zemljišta”

Odgovori