Neredi ispred zgrade Župskog karnevalskog kongresa!!!

Rano izapodne oko triure manja grupica maskiranih fanova Župe danas nenajavljeno je banula u uredništvo pa s vrata viču – Kako to da Župa danas nije prezentala optužnicu i testamenat Župskog karnevala u ilegali 2.0?

Odgovorili smo im karnevalski sofisticirano – Nama je milije optužnice i testamenat prezentavat kroz cijelo Karnevalsko godište koje u Župi traje od Pepelnice do početka Poklada.

–   Ne kontamo? – uporni su i daje.

–   Pa zar nijeste oservali da je za vrijeme poklada sve štimalo. Svi sretni, pjevaju, balaju i luduju. Čak je i korona posustala. Čim pasaju pokladi svi navuku na face tugu pregolemu ko da se šetaju po grobju na Dupcu ili kroz resorte u Kuparima.  

–   A zašto je onda događanje karnevalista u Srebrnom?  – jednoglasno uzviknuše naši malobrojni fanovi.

Sad smo mi u šoku ko “Župka” nakon zadnjega Karnevalskog vijeća.

–   A što je bilo? Kakvo događanje karnevalista? Da nije možda tzv. Župski karnevo u testamentu prolego štogoć što nije pasalo cenzuru?

– Dunkve, veća skupina karnevalista maloprije se okupila ispred zgrade Župskog karnevalskog kongresa.  Nerede su na jedvite jade pod kontrolom držale jake snage DVD-a. U užarenoj atmosferi koja je prijetila erupcijom nasilja posebno se isticala markantna figura koju sljedbenici oslovljavaju Bik koji sjedi na općinskom proračunu.  Karnevalisti ustraju u namjeri da se vratu – kako oni govoru – u svoje zaslužene foteje spojene na kanalizaciju. Uzvikuju kako su se zajebali prije mjesec dana kad su dali kjuče općinarima koji ih sad ne žele vratiti legitimno izabranoj karnevalskoj vlasti.

Famozni kjuč od karnevalske kase

–  I?

–  Bilo bi došlo do intjerog kazina da u općem metežu neko nije viknuo – bježte’ svi, arivale su nove investitorice resorata u Kuparima i Platu.

Svečana primopredaja kjuča od Karnevalske općine

Kad su to općinari čuli razbježali su se na sve strane. Perfine su i Župski gospari gusari od straha odbacili sabje i kubure, naslonili se na šank i naručili Schweppes tonic. Dopo tanto kjuči su, nakon jubazne zamolbe upućene načelnici općine, mirno vraćeni legitimno izabranom presjedniku Karnevalskog vijeća.

Vidno uzbuđen ali i zadovojan, Bik koji sjedi na općinskom proračunu naredio je da se opozove podrška eskadrile zrakoplova F-16 Barak, pa je zajedno sa suradnicima primio nove investitorice resorata u Kuparima i Platu koje su mu na dar uručile Plan gospodarenja glomaznim otpadom općine Zažabje.

Zahvaljujući se na vrijednom poklonu, Bik koji sjedi na općinskom proračunu obećao je novim investitoricama resorata u Kuparima i Platu žurnu izmjenu PUP-a, te se obvezao kroz naredne dvije godine zadovoljiti sve uvjete potrebne za početak gradnje novih resorata u Župi.

Tim su svečanim činom finuli Games of Thrones of  Municipality Zupa ne zna se cija, a upravjačke prostorije  privremeno je okupirala legitimno izabrana župska Karnevalska vlast.

Nota bene, u prijestupnoj smo karnevalskoj godini pa novi Pokladi počimju 16. svibnja 2021.

Odgovori