Župski karneval koji ne prestaje 365 dana u godini

ŽUPSKI KARNEVAL KOJI NE PRESTAJE 365 DANA U GODINI

Danas su u prostorijama “Župa danas” Faraonu svečano predani ključi prostorija, šifra stranice te materijali za testamenat Župskog karnevala – Internet inačica.
Tim su činom župski robovi iskazali neograničenu ljubav i privrženost svom Faraonu koji označava veliku kuću odnosno palaču ili kraljevski sud koji je odgovoran za donošenje svih mogućih župskih odluka, pravila, zakona, uredaba i odredaba.

Po svome položaju Faraon je izjednačen s bogom. U vrijeme 5. dinastije župljana očigledno dolazi do promjene ideologije. Faraon je tek samo Sin bogova, a bogom postaje ponovo nakon smrti. Tek puno kasnije su neki beznačajni faraoni ala Amenhotep III. i Ramzes II. ponovo pokušavali još za vrijeme svog života biti štovani kao bogovi ali to je uspjelo tek današnjemu.

Njegova Božanska svjetlost prihvatila je dar i božanskim hodom otišla na izvid dovođenja u red šetnice kroz Srebreno prema lokaciji gradnje svoje grobnice (piramide). Lokacijsku i građevinsku dozvolu Karnevalsko vijeće je žurnim postupkom uvrstilo u UPU Župa dubrovačka sukladno „određenim izmjenama i dopunama“ prvobitnih planova mjesta Mlini. Bilo je to nužno potrebno kako bi se omogućila „realizacija ovog projekta koji će uzgred podići turističku konkurentnost Mlina u cijelosti“. Sredstva je osigurao ŽBOR – Župska banka za obnovu i razvitak uz poček na oplatu kredita od 1.500 godina.

Odgovori